Mijn Thuisadministratie

Weet jij hoe je er financieel voor staat? Of welke keuzes je moet maken als het gaat om sparen, pensioen, verzekeringen of het aangaan van een hypotheek? Het is voor iedereen belangrijk om inzicht te hebben in zijn persoonlijke financiële zaken. Zo voorkom je problemen. Wie slimmer met geld omgaat, houdt bovendien meer geld over voor leuke dingen!

De workshop Thuisadministratie leert je alles wat je moet weten om financieel gezond te blijven. Je leert je eigen administratie en financiën op orde brengen én houden. Ook is er aandacht voor financiële zaken waar vrijwel iedereen mee te maken heeft. Denk bijvoorbeeld aan sparen, pensioen, huren, hypotheek, belastingen en verzekeringen. Ook is er aandacht voor de financiële gevolgen van o.a. samenwonen, kinderen, scheiden of werkloosheid. Bovendien krijg je tal van handige bespaartips.

De Workshop Thuisadministratie betaalt zichzelf in no time terug. Je zult merken dat je na deze workshop  meer grip hebt op je eigen financiën. Je kunt je financiële zaken regelen en komt makkelijker uit met je geld. Tel uit je winst!

Doelgroep:
Een ieder die zichzelf  financieel gezond wil houden.

Voorkennis:
Geen

De workshop duurt:
6 lesuren.

Prijs:
SRD 337.50
Inclusief materiaal (if applicable), het recht op een deelname certificaat.