Life coach

Ben je geïnteresseerd in mensen en lijkt het je leuk om anderen te helpen nog meer uit hun leven te halen? Dan is deze praktijkgerichte workshop Life coaching een echte aanrader! De cursus is ook heel interessant voor wie meer inzicht in zichzelf wil krijgen en handvatten wil opdoen om bewuste keuzes te maken.

Een life coach helpt anderen inzicht te krijgen in drijfveren, denkpatronen, gewoontes en gedragingen. Zo kun je als life coach iemand bijvoorbeeld helpen om zijn eigen grenzen te stellen en te bewaken, zijn zelfvertrouwen te vergroten, doelen te stellen en deze te bereiken. Bijvoorbeeld een nieuwe baan, meer succes bij het aangaan of onderhouden van relaties of een betere balans tussen werk en privé.

In de workshop ontwikkel je een brede blik. Je leert situaties in een brede context te begrijpen, krijgt meer inzicht in jezelf en wordt je bewust van leef- en denkpatronen. Zowel bij jezelf als bij anderen. De workshop biedt daarbij praktische handvatten en doelgerichte oplossingen. Bovendien doe je alle vaardigheden op om anderen goed te coachen.

Doelgroep:
Een ieder die anderen wil helpen meer uit het leven te halen.

Cursus Duur:
De training duurt 12 lesuren.