Spaans voor beginners

Op een leuke en slimme manier leer je de Spaanse taal op beginnersniveau spreken, verstaan, lezen en schrijven. Je leert de perfecte uitspraak, met behulp van teksten ingesproken door ‘native speakers’.

Spaans leren is niet alleen leuk en handig, kennis van de Spaanse taal is ook een mooie aanvulling op je cv. Het geeft je net die extra voorsprong op de arbeidsmarkt.

Inhoud:

In het lesmateriaal van de taalcursus komt een breed scala aan onderwerpen aan bod. Met ieder hoofdstuk breid je je woordenschat verder uit. Ook de grammaticaregels worden duidelijk uitgelegd. Wat je leert, pas je meteen toe door veel te oefenen. Want: de taal leren, lukt pas echt goed als je hem meteen actief gebruikt!

Spreken en verstaan

Na het afronden van de cursus Spaans voor beginners red je je prima in alledaagse gesprekken. Zo kun je straks zonder enige moeite boodschappen doen, bestellen in een restaurant, geldzaken regelen, een hotelkamer reserveren of gewoon een gesprek voeren met de lokale bevolking. Je uitspraak is uitstekend, want je leert met teksten die ingesproken zijn door ‘native speakers’: mensen van wie Spaans de moedertaal is. Je leert het Spaans zodanig verstaan dat je programma’s op radio en tv redelijk goed kunt volgen.

Lezen en schrijven

Koppen snellen in een Spaanse krant, de grote lijnen van een artikel begrijpen of een Spaans tijdschrift lezen. Na deze basiscursus Spaans draai jij je hand er niet meer voor om. Je kunt straks ook zonder problemen een mailtje of eenvoudige brief schrijven. Bijvoorbeeld een kaartje aan nieuwe Spaanse vrienden!

Meteen toepassen

Je gebruikt de Spaanse taal meteen in situaties die je in het dagelijks leven ook tegenkomt. Geen bladzijden vol droge grammatica of urenlang woordjes stampen, maar wat je leert meteen toepassen. Zo gaat de taal nog meer leven.

Doelgroep:
Wil je Spaans leren? Bijvoorbeeld omdat je op vakantie gaat naar een spaans sprekend land of omdat je de taal voor je werk nodig hebt? Dan is de taalcursus Spaans voor beginners ideaal voor jou.

Vooropleiding:
Geen

Trainings Duur:
6 weken.

De training kost:
2x SRD 393.75
Inclusief lesmateriaal, en het recht op een lokaal examen