Engels voor beginners

Op een leuke en slimme manier leer je de taal spreken, verstaan, lezen en schrijven. Je leert de perfecte uitspraak, met behulp van teksten ingesproken door ‘native speakers’.

Engels leren is niet alleen leuk en handig, kennis van de Engelse taal is ook een mooie aanvulling op je cv. Het geeft je net die extra voorsprong op de arbeidsmarkt.

Inhoud:

Met de cursus Engels voor beginners van Prospects kan iedereen het Engels goed onder de knie krijgen. Je begint met de basis en breidt met ieder hoofdstuk je woordenschat verder uit. Ook de grammaticaregels worden duidelijk uitgelegd. Wat je leert, pas je meteen toe. Want je leert een taal namelijk pas echt als je hem meteen actief gebruikt!

Spreken en verstaan

Na het afronden van de cursus Engels voor beginners red je je prima in alledaagse gesprekken. Zo kun je straks zonder enige moeite boodschappen doen, bestellen in een restaurant, geldzaken regelen, een hotelkamer reserveren of gewoon een gesprek voeren met de lokale bevolking. Je uitspraak is uitstekend, want je leert met teksten die ingesproken zijn door “native speakers”: mensen van wie Engels de moedertaal is. En je leert het Engels zodanig verstaan dat je programma’s op radio en tv redelijk goed kunt volgen.

Lezen en schrijven

Koppen snellen in een Engelse krant, de grote lijnen van een artikel begrijpen of een Engels tijdschrift lezen. Na deze basiscursus Engels draai jij je hand er niet meer voor om. Je kunt straks ook zonder problemen een mailtje of eenvoudige brief schrijven. Bijvoorbeeld aan nieuwe Engelse vrienden!

Meteen toepassen

Je gebruikt de taal meteen in situaties die je in het dagelijks leven ook tegenkomt. Naast grammatica en vocabulaire, leer je het geleerde direct toepassen. Zo gaat de taal nog meer leven.

Doelgroep:
Wil je Engels leren of je kennis van het Engels weer opfrissen? Bijvoorbeeld omdat je op vakantie gaat naar Noord Amerika of omdat je de taal voor je werk nodig hebt? Dan is deze cursus ideaal voor jou.

Vooropleiding:
Geen

Trainings Duur:
3 maanden

De training kost:
2x SRD 318.75
Inclusief lesmateriaal, en het recht op een lokaal examen