Engels voor kidz

Yes! We are the champions! Cool! Veel kinderen vinden het erg leuk om Engels te “spreken”. Met de cursus Engels leren voor kinderen leert je kind op een hele leuke manier het Engels ook écht begrijpen en gebruiken.

Op jonge leeftijd een taal leren geeft een grote voorsprong

  • Kinderen leren op jonge leeftijd gemakkelijker een nieuwe taal dan op latere leeftijd.
  • Een tweede taal leren, stimuleert de taalontwikkeling én het algehele leervermogen.

Wetenschappelijk onderzoek bewijst het. Geef ook jóúw kind deze voorsprong!

Daarom kiezen ouders voor de cursus Engels voor kinderen

Kinderen leren 1200 Engelse woorden en korte zinnen

Met de cursus leert je kind 1200 Engelse woorden en korte zinnen. De woorden zijn voor begroeten, het weer, kleuren, familie, tellen, tijd, in en om het huis en nog veel meer! Je kind kan zich zo in het buitenland goed zelf redden in het Engels.

Spelenderwijs leren met een leuk, spannend verhaal

De lessen sluiten perfect aan bij de belevingswereld van de leeftijdsgroep. De lessen volgen een spannend verhaal. Om te horen en zien hoe het verhaal verder gaat, zal je kind graag steeds weer zelf de cursus pakken. Zo leert je kind spelenderwijs goed Engels spreken.

Oefenen afwisselend met lesboekjes en via de online leeromgeving

De Engelse woordjes leren spreken en toepassen, doet je kind met behulp van de vrolijke, kleurrijke lesboekjes en de online leeromgeving. Invuloefeningen, spelletjes en animatiefilmpjes zorgen steeds voor afwisseling. Allemaal met het verhaal als rode draad.

Wekelijks feedback

Met een leuke animatiefilm, doet je kind iedere week een toets. Daarin geeft je kind antwoord op vragen die de figuren uit het verhaal stellen. De antwoorden neemt hij of zij zelf online op waarna ze worden verstuurd naar de docent. De docent geeft op dezelfde manier feedback én een cijfer. Je kind zal echt trots zijn op een hoog cijfer voor Engels!

Een compleet lespakket

Het lesmateriaal van de cursus bestaat uit mooi geïllustreerde, full-colour lesboekjes en een speciaal ontwikkelde online leeromgeving. Om de boekjes netjes te bewaren ontvangt je kind een stevige opbergmap.

Daarom wil je kind de cursus graag doen

Engels spreken is cool!

Kinderen vinden het leuk om Engels te kunnen spreken. Met de cursus leren ze het echt goed! Ze kunnen op hun leeftijd iets wat verder alleen volwassenen en oudere kinderen kunnen. Echt iets om trots op te zijn!

De cursus volgt een spannend verhaal

De lessen volgen een spannend avontuur. Met het leren van Engels helpt je kind de hoofdpersonen uit het verhaal hun weg te vinden en uiteindelijk te verslaan! De lessen en het verhaal zijn zó leuk dat kinderen graag de cursus helemaal afmaken.

Leuke online spelletjes en animatiefilmpjes

Met behulp van onder meer interactieve animaties, leuke puzzels en online games leert je kind spelenderwijs Engelse woordjes en zinnetjes. Wil je vast zien hoe de cursus eruit ziet? Bekijk dan het lesmateriaal of het filmpje.

Doelgroep:
4 t/m 8 jr – 8 t/m 12jr

Cursus Duur:
3 maanden

Prijs:
3x SRD 262.50
Inclusief lesmateriaal, en het recht op een lokaal examen