Snel typen

Deze wereld draait om informatie. En deze informatie wordt in steeds grotere hoeveelheden en steeds sneller verspreid. Al die informatie is ontstaan achter een toetsenbord. Typen is dus een noodzakelijke vaardigheid voor iedereen die met taal en tekst omgaat. Stel, je typt met twee vingers en maakt veel fouten. Hierdoor kost het typen van een simpele e-mail je al enorm veel tijd. Laat staan het uitwerken van verslagen of rapporten! Die tijd kun je veel beter besteden, of je nu studeert of werkt.

Daarom volg je de cursus Snel typen bij Hencom Trainingen en Opleidingen

  • De snelste manier om blind en foutloos te leren typen
  • Het is leuk om te doen
  • Je bespaart veel tijd

Voor wie is de cursus Snel typen bestemd

De cursus is bedoeld voor iedereen

Inhoud van de cursus Snel typen

In deze cursus leer je typen met tien vingers. Met extra aandacht voor de bijzondere toetsen op een computertoetsenbord. Deze compacte cursus is zo opgebouwd dat je het typen stap voor stap leert. Na het maken van een opdracht krijg je feedback via de innovatieve, interactieve leeromgeving. Je ziet direct wat je typesnelheid is en welke fouten je hebt gemaakt. Leren was nog nooit zo efficiënt!

Houding
Vaak wordt gedacht dat kennis van het toetsenbord volstaat om er vlot mee te werken, maar als een toetsenbord niet op de juiste manier wordt bediend, kan dat tot gezondheidsklachten leiden. Je leert om zonder naar je vingers te kijken te typen, zodat je niet steeds je ogen en je hoofd hoeft te bewegen om je vingers te controleren. Door afwisselende en interessante oefeningen over nieuwe toetsen, combinatietoetsen, het vormen van woorden en zinnen leer je blind typen in de juiste houding. Elke oefening wordt afgesloten met een test, zodat je je vorderingen goed in de gaten kunt houden.

Cursus Duur:
5 dagen

De training kost:
SRD 175,-
Inclusief lesmateriaal en het recht op een lokaal examen. examen