ComputerNetwerken Basic

Heb je basiskennis van computers, en wil je graag netwerken leren bouwen. Dan is basis Netwerken een logisch vervolg. De opleiding bereidt je voor op het zetten van de eerste schreden in de wereld van de computernetwerken en biedt een grondige basiskennis van de verschillende netwerktechnologieën. Het basis Netwerken certificaat is daarom ook veelgevraagd binnen de ICT-sector. Bovendien is deze opleiding de basis voor het internationaal erkende Network + opleiding. Dit is je kans om je kennis, die je wellicht al op een aantal manieren hebt opgedaan, vastgelegd te zien in een certificaat. Een bevestiging voor jezelf en/of voor je werkgever, dat je beschikt over kennis op het gebied van computernetwerktechnologie.

Voor wie is de cursus basis Netwerken bestemd

Deze opleiding is bestemd voor beginnende systeembeheerders, netwerkbeheerders, netwerk- en telecomtechnici met werkervaring binnen de ICT-sector, en de genen die een stap willen maken in de computernetwerktechnologie sector.

Inhoud van de cursus:

  • Network Technologies
  • Network Media and Topologies
  • Network Devices
  • Network Tools
  • Network implementation

Vooropleiding
geen

Vervolgopleiding
A+ en Network+, en die bieden samen een prima voorbereiding op het MCSA-programma van Microsoft en daarmee ook een goede opstap voor het MCSE-traject.

Cursus Duur:
6 dagen.

De training kost:
SRD 500,-
Inclusief  lesmateriaal,  en het recht op een intern examen