Maatwerk

Incompany

Wil u een aantal medewerkers eenzelfde opleiding laten volgen?  Vind u het antwoord op je specifieke opleidingsvraag niet bij ons? Of passen de voorgestelde inhoud van een bepaalde opleiding niet? Wij geven u complete vrijheid en stellen een training volledig op maat samen. Op die manier spaart u kostbare tijd uit en kunt u nog meer resultaatgericht te werk gaan.

Behoefteanalyse

Ons gespecialiseerd team van trainingsadviseurs gaat eerst en vooral van start met het analyseren van de trainingsbehoefte. Een trainingsadviseur neemt contact met u op om inzicht te krijgen in de specifieke trainingsvraag, het profiel van de deelnemers en het beschikbare tijdsplan.

Training op maat

Eens de trainingsnood duidelijk in kaart gebracht is, stellen we een programma samen dat volledig aansluit aan uw objectieven. U kiest hierbij zelf het tijdstip, de inhoud en de locatie. Bij ons op de campus? In uw bedrijf als in-company training? Of liever op een externe locatie? U beslist!

Ook wie op zoek is naar individuele begeleiding kan bij ons terecht. Is het de bedoeling dat de professionele doelstellingen snel en efficiënt bereikt worden?  Misschien is uw organisatie dan wel gebaat bij personal coaching? Tijdens een interactieve 1-op-1 training delen onze coaches hun kennis met u op de werkvloer en sturen ze bij waar nodig.

Follow-up

Na de trainingssessies gaan we na of ons antwoord op uw opleidingsvraag optimaal was en of het gewenste resultaat bereikt is. Onze trainingsadviseurs ontfermen zich daarnaast ook over de administratieve opvolging zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het papierwerk.