Over Ons

Bedrijfs informatie:
Hencom Trainingen en Opleidingen is een jong, energiek en gekwalificeerd educatie bedrijf, gevestigd aan de Franchepanestraat # 29 te Paramaribo, Zorg en Hoop. Wij zijn officieel opgericht op 7 mei 2002 en staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en Fabrieken (KKF) onder dossiernummer 37032.

Hencom wil zich onderscheiden van andere bedrijven door op een consistente Cursussen, workshops, trainingen en opleidingen aan te bieden. Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van de meest relevante Trainingen en opleidingen, toegespitst op de behoefte van de klant, voor zowel conventionele tot op maat verzorgde trainingen door middel van het “Learning by Doing” principe.

Visie:
Toonaangevend en marktleider te zijn wanneer het gaat om het verzorgen van hoogwaardige Trainingen en opleidingen in de ruimste zin des woords, die als toegevoegde waarde dienen voor zowel het bedrijfs leven als individu. Het zei voor zowel omscholing als ook bijscholing in elke mogelijke branche, afgestemd op de behoefte van de markt.

Missie:
Het zijn van een one stop educatie instituut, die beoogt ten alle tijden kwaliteits trainingen en opleidingen aan te bieden.

Doelstelling:
Hencom zal voor een ieder waar dan ook de behoefte ligt, de meest efficiënte methode gebruiken voor het verzorgen van trainingen, opleidingen en coaching trajecten toegewijd aan de leerbehoeften van elke organisaties en individuen. Met ons gekwalificeerd en gecertificeerd team van professionals, pogen wij in te spelen op klantbehoeften en uitstekende educatie diensten te leveren.