Over Ons

Bedrijfs informatie

Hencom is een jong, energiek en gekwalificeerd educatie bedrijf, gevestigd aan de Franchepanestraat # 29 te Paramaribo, Zorg en Hoop. Wij zijn officieel opgericht op 7 mei 2002 en staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en Fabrieken (KKF) onder dossiernummer 37032.

Prospects wil zich onderscheiden van andere bedrijven door op een consistente wijze consultancy diensten en trainingen aan te bieden. Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van de meest relevante Trainingen en opleidingen, toegespitst op de behoefte van de klant, voor zowel conventionele tot op maat verzorgde trainingen door middel van het “Learning by Doing” principe.

Visie
Om een Educatie bedrijf te zijn dat gelet op de technologische ontwikkelingen in de Educatie sector beoogt altijd hoogwaardige kwaliteits producten c.q. diensten te leveren door gespecialiseerd en gemotiveerd management en trainers alsook business partners die aansluiten op de behoeften van onze cliënten naar gelang tijd, plaats en omstandigheden.

Missie
Het verlenen van hoogwaardige Trainingen en Opleidingen, die bijdragen aan een toegevoegde waarde voor wat betreft de bedrijfsvoering vanuit een organisatie, marketing en technisch oogpunt van zowel overheids- als particuliere cliënten, gericht op een duidelijk concurrentievoordeel.

Hencom zal voor haar opdrachtgevers de meest efficiënte methode gebruiken voor het verzorgen van trainingen, opleidingen en coaching trajecten toegewijd aan de leerbehoeften van organisaties en individuen. Met ons gekwalificeerd en gecertificeerd team van professionals, pogen wij in te spellen op klanten behoeften en uitstekende diensten te leveren.